NOVI PAZAR – U toku su pripreme za veliki Kongres Sandžačke demokratske partije, koji će biti održan u Novom Pazaru. Predstavnici Sandžačke demokratske partije obišli su opštinske odbore u Novoj Varoši I Priboju i predstavili plan najveće sandžačke partije. Najavljena je i reforma stranke koja je ostvarila najbolje rezultate u Sandžaku na proteklim izborima.

Veliki broj članova I simpatizera Sandžačke demokratske partije u Priboju došao je na radni sastanak, kojem je prisustvovalo najviše rukovodstvo Sandžačke demokratske partije iz Novog Pazara. Sa rukovodstvom opštinskog odbora analizirani su rezultati proteklih izbora, učešće te stranke u zakonodavnim i izvršnim organima vlasti, ali su predstavljeni I planovi za , predstojeći veliki Kongres Sandžačke demokratske partije koji će biti održan u Novom Pazaru.

Predsednik Gradskog odbora u Novom Pazaru Vahidin Melajac kaže da je cilj stvoriti što bolju stranačku mašineriju.

Predsednik OO SDP Priboj Jasminko Toskić kaže da ova stranka ima novi mladi kadar može da se pohvali mladim kadrom.

Kako je najavljeno, trend podmlađivanja svojih redova Sandžačka demokratska partija nastaviće u narednom periodu.

Sa sastanka je poručeno da će na velikom Kongresu Sandžačke demokratske partije biti predstavljen plan i program za naredni period, a ali i analizirani rezultati proteklih izbora i učešće te stranke u vlasti u sandžačkim opštinama. Biće predstavljena nova lica, novi, mladi ljudi, njihove ideje i planovi.

Indeksonline