Naslovna FB Glavna Đoković: I dalje nisam na najvišem nivou, idem dan po dan, čekam...

Đoković: I dalje nisam na najvišem nivou, idem dan po dan, čekam novi izazov

FILE - Serbia's Novak Djokovic looks up during the quarterfinals of the Dubai Duty Free Tennis Championships in Dubai, United Arab Emirates, Thursday, March 1, 2023. Djokovic has pulled out of the Miami Open because he can’t travel to the United States as a foreign citizen who is not vaccinated against COVID-19. (AP Photo/Kamran Jebreili, File)

MONTE KARLO – Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas, posle plasmana u četvrtfinale mastersa u Monte Karlu da i dalje nije na najvišem nivou i da ide dan po dan prema novim izazovima.

Srbin je pobedio Lorenca Musetija rezultatom 2:0 (7:5, 6:3) i tako se revanširao Italijanu za prošlogodišnji poraz.

“Bilo je malo je sa publikom neke razmene reči na 4:3 u prvom setu, posle toga je on spustio momentum, igrao je odličan tenis, morao sam mnogo da trčim, ali ovo je šljaka, mora mnogo da se radi za poene”, rekao je Đoković na terenu odmah posle meča.

Istakao je da mu je u jednom momentu u drugom setu pri, vođstvu od 1:0 i 4:2, u glavu
došla situacija iz prošle godine sa duela sa Musetijem. Tad je Đoković vodio identičnim rezultatom i na kraju je izgubio meč.

“I dalje nisam na najvišem nivou, bio je veliki test protiv sjajnog tenisera, slični uslovi su bili danas, set i 4:2, pa sam izgubio, to mi je bilo u glavi, pomislio sam “o ne, neće valjda da se desi isto”. Idem dan po dan, čekam novi izazov”, zaključio je Đoković.

indeksonline.rs/Tanjug

Exit mobile version