Naslovna srbija Beograd Održan Drugi memorijalni turnir “Branko Gogić”

Održan Drugi memorijalni turnir “Branko Gogić”

Juče je održan Drugi memorijalni turnir “Branko Gogić”, tradicionalno organizovan u čast sećanja na prijatelja i kolegu Branka Gogića. Turnir je okupio timove iz različitih gradova, a atmosfera je bila ispunjena sportskim duhom i emotivnim sećanjima.

Pobednički pehar odneo je tim iz Novog Pazara, koji je ubedljivo savladao ekipu iz Medveđe rezultatom 3:1. Njihova posvećenost i veština na terenu zasluženo su ih izdvojili kao šampiona ovogodišnjeg turnira.

Na trećem mestu našla se ekipa Beograda, koja je takođe pokazala izuzetnu igru i sportski duh tokom takmičenja. Ostale ekipe, uključujući MUP, Novi Sad, ETV, Kragujevac, Kraljevo i Akademiju za humani razvoj, takođe su pružile zapažene nastupe, doprinoseći dinamici i uzbuđenju turnira.

Individulano priznanje za najboljeg igrača pripalo je Aleksandru Milovanoviću, čije je umeće na terenu ostavilo trajan utisak na publiku i protivnike. Za najboljeg golmana turnira proglašen je Nikola Nikolov, čija su izuzetna refleksa i odbrane bile od presudnog značaja za uspeh svog tima.

Memorijalni turnir “Branko Gogić” nastavlja da oživljava sećanje na Branka, dok istovremeno promoviše sportski duh, prijateljstvo i zajedništvo među učesnicima. Ovaj događaj predstavlja ne samo sportsko takmičenje, već i priliku za zajedničko sećanje i slavljenje života jednog izuzetnog čoveka.

Exit mobile version