Povodom nastupajućeg Kurban bajrama, gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševc, zamenik gradonačelnik Vladimir Marinković i predsednik lokalnog parlamenta Samir Lekić, uputili su čestitke u kojima se kaže:

“Svim sugrađanima islamske veroispovesti želim da nastupajući Kurbam Bajram proslave u miru, zdravlji i sreći deleći radost praznika i berićeta sa svojim porodicama, komšijama i prijateljima, ne zaboravljajući i one kojima su potrebni naša nesebična podrška podrška i pažnja, a u duhu neprolaznih vrednosti koje su nam u nasleđe ostavile predhodne generacije. U želji da bajramski dani budu povod istinskog povezivanja među ljudima u njihovoj blagonaklosnosti i dobročinstvu, Bajram šerif mubarek olsun!”, poručio je Nihat Biševac, gradonačelnik Novog Pazara.

“Svim građanima islamske veroispovesti upućujem najsrdačnije čestitke povodom nastupajućeg Kurban bajrama.
Naše bogatstvo je u različitosti, čije nas postojanje obavezuje na međusobnu saradnju, uvažavanje i poštovanje” – navodi se u čestitci Vladimira Marinkovića, zamenika gradonačelnika Novog Pazara.

“Povodom nastupajućeg Kurban – bajrama, svim sugrađanima islamske veroispovesti želim da praznik  provedu u dobrom zdravlju, duševnom miru i blagostanju, u krugu svojih porodica, prijatelja i komšija.

U ovim danima kada u duhu tradicije dodatno jačamo naše međusobne veze i prinosimo žrtvu, neka naša srca i domovi budu otvoreni za svakog čoveka, naročito za ljude u potrebi, slabije i nemoćne. Uz želje da nas pokreće  snaga ljubavi i oprosta i naša dela uvek budu u skladu istinom da smo pred Stvoriteljem svi jednaki, Bajram šerif mubarek olsun”, – poručio je Samir Lekić, predsednik Skupštine.

indeksonline.rs