BEOGRAD – Dnevni listovi na naslovnim stranama od srede, 20. marta, pišu o protestima u Beogradu i hapšenjima učesnika zbog upada u RTS, donošenju konačne presude Radovanu Karadžiću u Hagu i posledicama NATO bombardovanja SRJ 1999. godine.

BLIC – “Četiri dokaza protiv Simonovića”, list piše da je saslušanje svedoka u slučaju paljenja kuće novinara Milana Jovanovića “poslednji delovi mozaika” koji su tužilaštvu potvrdili sumnje da je Dragoljub Simonović umešan u taj zločin. “Konačna presuda Karadžiću”, u Hagu danas donošenje konačne presude.

VEČERNJE NOVOSTI – “Ukradeno 11 slika iz stana Petrovića”, piše list. “Ne dozvoljavamo da blokiraju puteve”, izjavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom najave da bi demonstranti mogli da blokiraju puteve.

DANAS – “Hapšenje djaka i studenata udar na budućnost društva”, o hapšenjima zbog upada u zgradu RTS. Pod naslovom “Zapošljavanje najsporije u Srbiji”, list prenosi izveštaj “Tržište rada Zapadnog Balkana”.

POLITIKA – “Raste broj dece obolele od raka”, o istraživanju posledica NATO bombardovanja 1999. godine. “Registracija traktora i mopeda svake godine”, od 3. aprila prestaje da važi trajna registracija za moped i traktore.

Beta