BEOGRAD – Prvi Španac u istoriji Crvene zvezde Hoze Kanjas izjavio je da jedva čeka utakmicu protiv Kopenhagena u kojoj bi prvi put trebalo da bude starter pred navijačima crveno-belih na evropskoj sceni.

“Zvezda ima neverovatnu podršku sa tribina, to je nešto što zaista pokreće igrače na terenu i jedva čekam da osetim to u evropskom utakmici kod kuće. Imali smo podršku i u Litvaniji i u Helsinkiju, ali ono što se dešava na Marakani je nešto posebno. Već sam u domaćem prvenstvu osetio atmosferu, a nadam se da će navijači ispuniti tribine protiv Kopenhagena i da će biti naša dodatna snaga na važnom meču”, rekao je Kanjas za klupski sajt.

Zvezdin vezista ističe da crveno-beli moraju da se fokusiraju isključivo na svoju igru.

“U ovoj fazi takmičenja nema lakih protivnika, upoznali smo Kopenhagen kroz analize i znamo da su veoma kompaktna ekipa. Beleže dobre rezultate u prethodnim sezonama, imaju iskustvo u Evropi, ali mi ne treba preterano da se osvrćemo na to, već da gledamo sebe i svoju igru. Moramo da budemo maksimalno koncentrisani i da u delo sprovodimo sve ono što trener traži od nas. Ako budemo na nivou na kome možemo verujem da ćemo sa povoljnim rezultatom otići na revanš”, poručio je Kanjas.

Utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Kopenhagena igra se u utorak oo 20.45 sati.

Tanjug