NOVI PAZAR – Fubalski klub Novi Pazar u saopštenju za javnost zahteva od Zajednice fudbalskih klubova Super lige i Prve lige Srbije da se sve utakmice poslednja dva kola prvenstva igraju u istom terminu.

“Regularnost dosadašnjeg dela prvenstva je već dovedena u pitanje, a sa skandalima se nastavlja odlukom da se, mimo dosadašnje prakse, igraju u dva dana i u različitim vremenskim periodima. U prvenstvima svih evropskih liga, završnica prvenstva se igra u identičnim terminima, osim u Srbiji, što ostavlja ozbiljnu sumnju da se “odabrani” klubovi dovedu u privilegovan polozaj” – kaže se u saopštenju.

Iz fubalskog kluba Novi Pazar napominju činjenicu da taj klub već nekoliko kola igra dan pre svojih konkurenata za ispadanje iz Lige, a i da je za sledeću, kako navode, možda i odlučujuću utakmicu, predviđen je isti raspored.

“Najmanje što može da se uradi je da se sve utakmice igraju u subotu, u jedinstvenom terminu za sve klubove. Ceo fudbalski svet sa podsmehom prati dešavanja u našem fudbalu i najmanje što mozemo da uradimo je da bar na ovaj način sprečimo dalju blamažu” – zaključuje se u saopštenju za javnost.

indeksonline.rs

Prethodni tekstSLUČAJ BRANISLAVA – BRANA MIĆUNOVIĆA! Suđenje za ubistvo kojim je umrlo crnogorsko pravosuđe?
Sledeći tekstJEZIVO UBISTVO U NOVOM PAZARU! Sin ubio majku (FOTO)