BEOGRAD – Prema informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-75, kod kraka petlјe Beograd, za isklјučenje prema Beogradu, sutra će u periodu od 9 do 16 časova biti izvođeni radovi na sanaciji kolovoza.

Na deonici puta Bojnik – Mijajlica do 30. maja od 7 do 17 časova najavljeni su radovi na mašinskom iskopu odvodnih jarkova uz naizmenično propuštanje vozila.

Kako je navedeno u saopštenju, na deonici Beograd – Obrenovac, do 12. maja od 7 do 17 časova svakog radnog dana i subotom planirani su radovi na rekonstrukciji ulice Kralјa Aleksandra I, od novog kružnog toka do raskrsnice sa Uzun Mirkovom ulicom uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-75, na petlјi Lapovo u oba smera, do 14. maja najavljeno je izvođenje radova na mostu, pa će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, dok su vozna i zaustavna saobraćajna traka zatvorene za saobraćaj.

Na petlјi Lapovo zatvoreno je uklјučenje iz pravca Lapova za Niš. ž

Zbog radova na sanaciji nadvožnjaka kod petlјe Lapovo, saobraćaj je regulisan pomoću semafora uz naizmenično propuštanje.

Na auto-putu E-75 kod petlјe Predejane petlјa Vladičin Han u smeru ka Nišu planirani su radovi na pranju leve cevi tunela Manajle.

Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, dok je vozna saobraćajna traka zatvorena za saobraćaj, navedeno je u saopštenju Puteva Srbije.

indeksonline.rs/Tanjug