NOVI SAD – Mališani Osnovne škole ‘Branko Radičević’ u Novom Sadu pokazali su koliko im znači i koliko poverenja imaju u svog školskog policajca priredivši mu rođendansku zabavu.

Učenici te škole priredili su Vladimiru Milosavljeviću nezaboravan rođendan onako kako to najlepše deca znaju, uz tortu i pesmu „Divan dan…“, objavljeno je na Instagramu MUP-a.

“Ljubav dece je najiskrenija i kada te deca vole, znači da nešto radiš dobro. Mališani Osnovne škole “Branko Radičević” u Novom Sadu pokazali su koliko im znači i koliko poverenja imaju u svog školskog policajca. Našem kolegi Vladimiru Milosavljeviću priredili su nezaboravan rođendan onako kako to najlepše deca znaju, uz tortu i „Divan dan…“. Hvala deco! Bravo kolega! “, navodi se u objavi na Instagram nalogu MUP-a Srbije.

Posle tragedije u OŠ “Vladislav Ribnikar” 3. maja, u svim osnovnim i srednjim školama u Srbiji pojačano je prisustvo policije, a tokom trajanja nastave obezbeđeno je stalno prisustvo školskog policajca. O bezbednosti u 1.844 škole u Srbiji brine 3.448 policijskih službenika.

indeksonline.rs/Tanjug