Fudbalski klub Novi Pazar u ponedeljak, u trećem kolu Superlige Srbije dočekuje FK IMT, a stadion će i drugi put ove sezone ostati zaključan zbog kazne FSS.

Iz fudbalskog kluba Novi Pazar se nadaju da će tribine Gradskog stadiona u ponedeljak biti i poslednji put zaključane, pa su tim povodom uputili apel svim ljubiteljima fudbala da čuvaju sportsku imovinu kluba.

“Obaveštavamo sve prijatelje kluba i navijače da neće biti dozvoljen ulazak na stadion apsolutno nikom zbog toga što je na prethodnoj utakmici bilo prisutno više lica nego po propisima. Klub je upozoren zbog toga i kako bi se izbegao rizik od eventualne nove kazne doneta je pomenuta odluka. Klub apeluje na sve ljubitelje fudbala da imaju strpljenja do naredne domaće utakmice i još jednom upozorava sve gledaoce da čuvaju sportsku imovinu kluba u koju se konstantno ulaže kako bi svi gledaoci imali adekvatne uslove za boravak na stadionu, jer je primećeno da su čak i na prethodnoj utakmici nove stolice bile na meti i da su korišćene kao stepenice” – navodi se u saopštenju Upravnog odbora plavo-belih.

indeksonline.rs