Lovefest, 23. avgust 2023. – Prema najvećem globalnom istraživanju i glasanju publike, koju je sproveo prestižni časopis DJ MAG, Tuborg Lovefest je zauzeo visoko 38. mesto i zadržao se na listi u prvih 40 festivala na svetu, ispred Sonusa, Neopopa, Boom festivala i brojnih drugih festivala.

“Još jedan dokaz da je, uz vredan i naporan rad, u jednom gradiću kao što je Vrnjačka Banja, moguće napraviti festival svetskih razmera sa visokim nivoom produkcije, ugostiti više stotina izvođača iz celog sveta i postaviti i ime Lovefesta, ali i Srbiju na svetsku mapu festivalskog turizma. Uspeh nije došao preko noći i sa sobom nosi velika odricanja i ulaganje energije celog našeg tima. Za njega je najzaslužnija naša publika, koja je uz nas sve ove godine.”, rekao je jedan od osnivača festivala Marko Vukomanović.

Lovefest, koji je ovog leta održan od 3. do 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji, ugostio je više od 60.000 posetilaca sa imenima poput Charlotte de Witte, Chris Liebing, Enrico Sangiuliano, Louie Vega, Marco Carola, Adam Beyer i više od 100 izvođača. Festival je stao rame uz rame sa najvećim svetskim festivalima kao što su Tomorrowland, KappaFutur Festival, Time Wrap, Awakenings i mnogi drugi.