Prijepolje/Beograd – Dvanaestogodišnji fudbalski biser Polimlja, Jaman Fetahović (2011), obukao je dres najtrofejnijeg fudbalskog kluba

u Srbiji Crvene Zvezde. Nakon odrađene probe sa vršanjacima, ovaj dečak dobio je ponudu Crvene Zvezde da fudbalsku karijeru i školovanje nastavi u Beogradu. Tako bi Jaman mogao da krene stopama sugrađanina Mihajla Pjanovića koji je između ostalog slavu stekao nastupajući za crveno bele.

Ovaj mladi talent je osvojio srca ljubitelja fudbala u Prijepolju svojom izvanrednom igrom i strašću prema sportu. Nakon odličnih nastupa minule sezone u ligaškog takmičenju, Jaman je privukao pažnju skauta Crvene Zvezde. Njegova brzina, driblinzi i fudbalski instinkt ubrzo su ga doveli do šanse da se pridruži vršnjacima najvećeg kluba u zemlji.

Za Jamanovu porodicu ovo je ostvarenje sna. Njegovi roditelji, prijatelji i komšije iz Prijepolja s ponosom podržavaju ovog mladića u njegovom fudbalskom putovanju. Otac, Elmedin Fetahović, ističe da je dete u Beograd otišlo na poziv direktora mlađih selekcija Crvene Zvezde i glavnog skauting šefa za mlađe kategorije Ivana Gajića.

– Jaman je od malih nogu bio posvećen fudbalu. Vredno je trenirao i razvijao se u Polimlju, sada je prilika da pokaže svoj talenat. Ostavio je odličan utisak tokom probe i ponuđen mu je nastavak saradnje u omladinskoj školi Crvene Zvezde – ponosno kaže Elmedin.

Jaman Fetahović će sada krenuti na put novog razvoja u omladinskom timu Crvene Zvezde. Njegova priča, sasvim sigurno inspirisaće mnoge mlade fudbalere u Prijepolju da snovi mogu postati stvarnost, bez obzira na poreklo i mesto rođenja.

Prijepolje je ponosno na svog mladog fudbalera i sa nestrpljenjem iščekuje njegove buduće uspehe u Crvenoj Zvezdi.