Novi Pazar – Nakon uzbudljive fudbalske utakmice između FK Novi Pazar i FK Vojvodina, odigrane danas na Gradskom stadionu u Novom Pazaru, gde je domnaćin slavio rezultatom 3:1, došlo je do neprijatnog incidenta na kraju meča. Navijači Vojvodine su se sukobili s policijom, što je rezultiralo povredom jednog policajca i privođenjem jednog navijača.

Sukob je izbio neposredno nakon završetka utakmice kada su nezadovoljni navijači Vojvodine počeli bacati predmete na teren i probili zaštinu ogradu, koja ih je odvajala od domaće publike. Policija je pokušala smiriti situaciju, ali je ubrzo došlo do fizičkog sukoba između nekoliko navijača i pripadnika policije. Tokom sukoba, jedan policajac je zadobio povrede i pružena mu je neophodna medicinska pomoć na licu mesta.

Policija je odmah reagovala u cilju suzbijanja nemira i privela je jednog od navijača Vojvodine zbog učešća u incidentu. Trenutno traje istraga kako bi se utvrdili detalji ovog incidenta.

Nadležni organi su pozvali sve učesnike sportskih događaja na fer i sportsko ponašanje i istakli da nasilje na sportskim manifestacijama neće biti tolerisano.

indeksonline.rs