BEOGRAD – Muzičarka Amira Medunjanin održaće koncerte 8. februara u Čačku, a 10. februara u Nišu, u organizaciji koncertne agencije “Long Play”, saopštila je ta kompanija iz Beograda.

Koncert u Čačku će biti održan u Kulturnom centru, dok će u Nišu biti realizovan u Domu vojske.

Kako su naveli iz “Long Play”, to će biti lep uvod u novu 2024. godinu, jer je za Amiru i sve poštovaoce njenog dela i glasa prošla godina bila puna muzike – koncerti širom Evrope, i uspešna turneja po Srbiji.

“Dragi moji, srećna Nova godina, zdravlja i ljubavi. Vidimo se ponovo u Nišu. Bili smo nedavno, ali evo zovete nas ponovo da se vratimo. Nadam se da ćemo se družiti lepo nakon dugog vremena u Čačku”, poručila je Amira Medunjanin, popularna umetnica sevdaha iz Bosne i Hercegovine.

Stanovnici Niša i Čačka imaće priliku da gledaju dvočasovni muzički opus dive magičnog glasa, sa njenim hitovima “Ako znaš bilo što”, “Pjevat ćemo šta nam srce zna”, “Što te nema”, “Moj dilbere”, “Sejdefu majka buđaše”.

Kada nastupa u Beogradu, Amira uvek ima rasprodate serije koncerata, ranije u Sava centru, sada u Mts Dvorani.

Iz organizacije koncerata u ova dva grada u Srbiji podsećaju na Amirine reči da je “muzika najbolji mogući lek”, te dodaju da nema sumnje da će i na ovim koncertima, kao i na većini njih, mnogi plakati, smejati se, uživati, “odleteti” u neku drugu dimenziju i izaći iz sala sa “mirom u duši”.

Pored mnogih koncerata koji su održani prošle godine, Amira je obradovala publiku sa još lepim vestima.

“Pripremam novi album koji će izaći čim završimo sa svim tehničkim detaljima. Biće, naravno, drugačiji od prethodnih. Iskreno se nadam da će se ljudima svideti”, otkrila je Medunjanin.

indeksonline.rs/Tanjug