SKOPLJE – U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Severnoj Makedoniji u blizini graničnog prelaza “Tabanovce”, život je izgubila 49-godišnja žena iz Kumanova, dok su povređene tri osobe, među kojima je državljanin Srbije.

U udesu, koji se dogodio kasno sinoć, učestvovala su tri automobila, od kojih jedan srpskih registarskih tablica, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije.

Dve osobe su zadržane u Opštoj bolnici u Kumanovu, dok je jedna osoba zbog ozbiljnosti povreda prebačena u bolnicu u Skoplju, prenosi TV Telma.

“Dana 20.01.2024 oko 20.00 časova Kumanovo, prijavljeno je da se na magistralnom putu Kumanovo – granični prelaz Tabanovce, oko dva kilometra pre graničnog prelaza, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo putničko vozilo “Volkswagen Polo“ kumanovskih tablica, kojim je upravljao B.T.(24) iz Kumanova, putničko vozilo “Volkswagen Golf” skopskih registarskih oznaka, kojim je upravljao V.P.(45) iz Kumanova i putničko vozilo “Opel Insignia” srpskih državnih oznaka, kojim je upravljao G.N.(59) iz Republike Srbije”, saopštila je polciija.

U nesreći je od zadobijenih povreda preminula LJ.T.(49) iz Kumanova, putnica u vozilu “Polo”, a smrt su konstatovali lekari Hitne pomoći iz Kumanova.

indeksonline.rs/Tanjug