Novi Pazar – Kruna ulaganja u sport je plasiranje Rukometnog kluba Novi Pazar u veći rang takmičenja izjavio je gradonačelnik tog grada Nihat Biševac na prijemu za članove RK Novi Pazar koji je danas priređen u gradskoj upravi.

Biševac je podsetio na ulaganja u sportsku infrastrukturu u tom gradu i rekao da je puno rada i znoja uloženo u postizanje dobrih rezultata.

“Zelim svim ljubiteljima sporta i sportskim radnicima da se zahvalim na ovako uspešnoj sportskoj sezoni, ovo je najuspešnija sportska godina u istoriji našeg grada” zaključio je Biševac.

Predsednik RK Novi Pazar, Husein Memić kazao je da Novom Pazaru sledi Super Liga a samim tim i nova glavobolja, međutim, kako kaže, to su slatke muke “mi smo napravili nešto što na početku nismo verovali”.

“21 kolo bez poraza, sa budžetom koji je najmanji u ligi, sa jednim domaćinskim odnosom završavamo sezonu na prvom mestu i ono što je najbitnije, ulazimo u super ligu bez ijednog duga” rekao je Memić.

On je kazao da RK Novi Pazar ne duguje niko ništa, i izrazio nadu da će se ovom timu priključiti i neki iz mlađih selekcija i da će se održati superligaški status.