BEOGRAD – U četvrtak 1. avgusta u 20 časova u Kombank dvorani biće premijerno prikazan nastavak akcione franšize “Paklene ulice – Hobs i Šo”

Nakon osam filmova serijala “Paklene ulice” koji su zaradili skoro pet milijardi dolara širom sveta, ova franšiza dobila je novi koncept, izuzev što dve glavne uloge i dalje igraju Dvejn Džonson i Džejson Stetam. U novom filmu, naime, Džonson igra Luka Hobsa a Stetam igra Dekarda Šoua

Otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobs (Dvejn Džonson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Šo (Džejson Stetam), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu “Paklene ulice” (2015), njih dvojica ne prestaju da razmenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga. 

U trenutku kada se unapređeni, sajber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba) dokopao tajne biološke pretnje koja može da zbriše čovečanstvo zauvek, te angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanesa Kirbi), koja je zapravo sestra Dekarda Šoa, dva zakleta neprijatelja Hobs i Šo moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čoveka koji je možda opasniji od njih dvojice.

Film “Hobs i Sou” otvara novo poglavlje u serijalu “Paklene ulice” za publiku koja voli akcione filmove..

Tanjug