Novi Pazar – Fudbalski klub Novi Pazar u nedelju 18. avgusta igra protiv FK Trayal iz Kruševca. Tim povodom danas je održana press konferencija uoči susreta, gde su se prisutnima obratili šef stručnog štaba, Slavko Matić i kapiten, Irfan Vusljanin .

Slavko Matić:
“Jako je bitno da znamo šta hoćemo i da znamo da dođemo do toga šta hoćemo. U svakoj utakmici imamo mnogo debitanata. U tri kola imali smo već 15 debitanata. To je velika stvar za jednu ekipu. Stvaranje tima je proces. Tražimo strpljenje od navijača. Dolazi igra a i rezultati su tu. Verujem da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima.”

Novi Pazar je bez poraza i ima 5 bodova u prva tri kola. Trajal i Dinamo iz Vranja imaju maksimalnih 9 bodova.

“Poštujemo protivnika ali poštujemo i sebe. Dobro smo se pripremali. Osvežili smo ekipu. Opet će biti nekih novih svežih igrača u pojedinim linijama tima. Istovremeno se uigravamo i podižemo fizičku spremu.” – naglasio je šef struke Slavko Matić.

Irfan Vusljanin:
“Imali smo priliku da se prošle godine sretnemo sa ekipom Trajala. Oni su dobra ekipa. Imaju dobre pojedince i nekoliko iskusnih igrača. Što se tiče nas, mi dobro radimo, dobro smo pripremljeni, atmosfera je odlična i ja očekujem dobru utakmicu i nova tri boda. Pozivam publiku da dođe u što većem broju jer smo mi drugačija ekipa kada imamo podršku i uzvratićemo im na terenu. “

Duel četvrtog kola Prve lige Srbije na programu je u nedelju od 17h na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

Indeksonline