Novi Pazar će biti domaćin finala play-offa Regionalne bokserske lige, pod generalnim pokroviteljstvom Bokserskog saveza Srbije i grada Novog Pazara, uz veliku pomoć Sportskog saveza i Ustanove za sport.

Nakon sedam prvenstvenih kola, u kojima je učestvovalo deset ekipa iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Slovenije i Srbije, ekipa Bokserskog kluba Novi Pazar se istakla kao prvoplasirana i obezbedila ulazak u plej-of sa osvojenih 202 boda.

Uz Novi Pazar boriće se ekipe BK Sombor, Slavija i Loznica, koje su zauzele drugo, treće i četvrto mesto, redom.

Polufinalni mečevi će se održati 24. juna u dvorani Pendik, s početkom u 18:00 sati. U prvoj polufinalnom duelu sastaće se Novi Pazar i Loznica, dok će drugoplasirani Sombor i trećeplasirana Slavija odmeriti snage.

Veliko finale ovogodišnje Regionalne bokserske lige zakazano je za 25. jun sa početkom u 18:00 sati.

Uzbuđenje raste dok se očekuje da će Bokserski klub Novi Pazar potvrditi svoj uspeh iz regularnog dela sezone i dominirati u plej-offu, s nadom da će osvojiti titulu šampiona. Organizatori pozivaju sve takmičare i goste da dođu u grad plemenitih ljudi koji vole boks i da podrže boksere u što većem broju, te da zajedno uživaju u vrhunskom bokserskom spektaklu koji je pred nama.

indeksonline.rs