Novi Pazar – Veliko slavlje sporta i tradicije čeka sve ljubitelje košarke u subotu, 14. oktobra, sa početkom u 11.00 časova, jer će se u samom centru Novog Pazara održati izložba i promocija povodom 100 godina košarke u Srbiji, koju će predstaviti Košarkaški savez Srbije.

Ovaj događaj predstavlja poseban trenutak za celu sportsku zajednicu i ljubitelje košarke u Novom Pazaru, koji će imati privilegiju da budu deo ovog jedinstvenog jubileja. Košarka ima dugu i bogatu istoriju u Srbiji, a ova izložba obeležava vek postojanja ovog omiljenog sporta.

Građani Novog Pazara će imati priliku da istraže nesvakidašnje eksponate i pogledaju impresivnu foto arhivu, koja prikazuje istoriju i razvoj košarke u Srbiji. Ovaj sport je postao sinonim za uspeh i strast, a ova izložba će pričati priču o izuzetnim trenucima i uspesima košarkaša Srbije.

Košarkaški savez Srbije, zajedno s Novim Pazarom, priređuje ovaj događaj kako bi se odala počast sportu koji je ujedinio naciju i doneo mnogo radosti i ponosa.

Pridružite se ovom slavlju i proslavite sa stotinama drugih ljubitelja košarke ovu posebnu priliku koja će se pamtiti kao jedan od najvažnijih trenutaka u istoriji ovog sporta u Srbiji.

indeksonline.rs